World of Blends

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij World of Blends, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een World of Blends e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de World of Blends e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij World of Blends. Veel shopplezier!

World of Blends - unieke schatten van over de hele wereld

Elk interieur heeft een belangrijke invloed op hoe mensen zich daarin voelen en gedragen. World of Blends heeft een passie voor producten en accessoires die hieraan een positieve bijdrage leveren. Een belangrijk uitgangspunt is dat deze producten door bijzondere esthetische kenmerken opvallen in een ruimte en daarin toch naadloos op gaan.

World of Blends is een fan van een gemixt, eclectisch interieur. Een interieur waarin design, vintage, brocante, erfstukken en je eigen bijzondere vondsten bij elkaar komen. Een must wat mij betreft is eigenheid, waardoor een ruimte vertelt wie de bewoners zijn.

Alle producten zijn persoonlijk door ons uitgezocht. En daarbij geldt: vinden wij het niet mooi genoeg voor eigen gebruik, dan laten we het liggen!
World of Blends heeft een passie voor reizen, design en interieurs. World of Blends zoekt en vindt unieke schatten van over de hele wereld!