WoodWideCities

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij WoodWideCities, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een WoodWideCities e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de WoodWideCities e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij WoodWideCities. Veel shopplezier!

WoodWideCities

Hallo, wij zijn WoodWideCities. We wonen met plezier in Groningen, een stad waar we trots op zijn. Omdat we deze liefde graag willen delen, ontstond het idee om het vast te leggen in iets tastbaars: een strak vormgegeven skyline met alle hoogtepunten van de stad. Een geschenk voor iedereen.
 
Een coole eyecatcher die elke dag herinnert aan de mooie plek waar we wonen. Inmiddels is ons assortiment uitgebreid met meerdere (wereld) steden en zijn er verschillende producten verkrijgbaar zoals wanddecoraties, wandklokken, tafeldecoraties, citymaps, tapasplanken, lightboxes, magneten, telefoonhouders en gave onderzetters. Nice to have, nice to give!
 
Met onze unieke eyecatchers willen we jou meenemen naar een mooie herinnering aan een toffe vakantie, je geboortestad of de plek waar je gestudeerd hebt. Tegelijkertijd willen we inspireren met aantrekkelijke en moderne decoraties en een toevoeging zijn aan het interieur.

Ook werken we toe naar een duurzame samenleving door een alternatief te bieden voor bijvoorbeeld plastic. Al onze producten bestaan uit gecertificeerd hout en we gebruiken uitsluitend kartonnen verpakkingsmaterialen. De keuze voor een product van WoodWideCities is een keuze voor het milieu. Een keuze voor de toekomst!
  • 25 nationale & internationale steden
  • Handgemaakt in Nederland
  • Levering binnen 3-5 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Ontworpen door eigen architect
  • Duurzaam & gecertificeerd hout