WoodWideCities

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Direct betalen bij WoodWideCities met de deze cadeaukaart is niet mogelijk, maar je kunt je kaart wel omwisselen voor een WoodWideCities e-card.

WoodWideCities

Hallo, wij zijn WoodWideCities. We wonen met plezier in Groningen, een stad waar we trots op zijn. Omdat we deze liefde graag willen delen, ontstond het idee om het vast te leggen in iets tastbaars: een strak vormgegeven skyline met alle hoogtepunten van de stad. Een geschenk voor iedereen.
 
Een coole eyecatcher die elke dag herinnert aan de mooie plek waar we wonen. Inmiddels is ons assortiment uitgebreid met meerdere (wereld) steden en zijn er verschillende producten verkrijgbaar zoals wanddecoraties, wandklokken, tafeldecoraties, citymaps, tapasplanken, lightboxes, magneten, telefoonhouders en gave onderzetters. Nice to have, nice to give!
 
Met onze unieke eyecatchers willen we jou meenemen naar een mooie herinnering aan een toffe vakantie, je geboortestad of de plek waar je gestudeerd hebt. Tegelijkertijd willen we inspireren met aantrekkelijke en moderne decoraties en een toevoeging zijn aan het interieur.

Ook werken we toe naar een duurzame samenleving door een alternatief te bieden voor bijvoorbeeld plastic. Al onze producten bestaan uit gecertificeerd hout en we gebruiken uitsluitend kartonnen verpakkingsmaterialen. De keuze voor een product van WoodWideCities is een keuze voor het milieu. Een keuze voor de toekomst!
  • 25 nationale & internationale steden
  • Handgemaakt in Nederland
  • Levering binnen 3-5 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Ontworpen door eigen architect
  • Duurzaam & gecertificeerd hout