Wolplein.nl

Met een assortiment van duizenden artikelen is Wolplein.nl de grootste online aanbieder op het gebied van breien en haken in Nederland. Wol en garen, brei- en haakpakketten, patronen, boeken en magazines, brei- en haaknaalden, maar ook inspiratie… op Wolplein.nl vind je het allemaal.
 
Ontdek de nieuwste collecties van toonaangevende merken als Phildar, Lana Grossa, Lang Yarns, Katia, Rico, Yarn and Colors en nog vele andere topmerken en laat je inspireren door de leukste gratis brei- en haakpatronen op ons blog.
 
Wolplein staat voor klantvriendelijkheid en kwaliteit. En dat zie je terug in onze service. Heb je op werkdagen voor 20:00 uur besteld? Dan heb je met PostNL je bestelling morgen al in huis. Daarnaast profiteer je vanaf €75,- van gratis verzending in Nederland en België. Neem nu een kijkje in onze webshop en bestel eenvoudig en snel op Wolplein.nl!
Liever fysiek shoppen of wil je graag persoonlijk advies? Kom dan eens langs in het Wolplein Inspiratiecentrum, de grootste belevingsshowroom voor wol en garens in Europa. Onze vakkundige medewerkers staan van maandag t/m zaterdag voor je klaar.