Wild Lights

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Wild Lights, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Wild Lights e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Wild Lights e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Wild Lights. Veel shopplezier!
Lamp en licht combineren zodat het interieur in je woning of de inrichting van je tuin volledig tot zijn recht komt. Dat is waar Wild Lights voor staat. Wij zijn overtuigd van onze lampen, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. We verrassen je graag met innovatieve ontwerpen en vindingrijke oplossingen.

Ons doel is om jouw wensen op het gebied van lamp en licht te vervullen met onze exclusieve verlichting. Wildlights.nl bevat een breed aanbod aan verlichtingsproducten voor je woning, bedrijf, tuin, terras of oprit. Een stijlvolle collectie met een strak, stoer en modern design met zowel functionele als sfeervolle decoratieve lampen. De webshop is overzichtelijk en helder. Met duidelijke productfoto’s en mooie sfeerimpressie foto’s in het licht en donker zodat je een goede keuze kunt maken.
 
Wild Lights staat voor hoge kwaliteit verlichting in de zakelijke en particuliere markt! Dat zie je terug in de hoge mate van afwerking en de gebruikte materialen. Een assortiment met moderne, industriële, tot aan stoere en landelijke verlichting.