Meubilex

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Meubilex, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Meubilex e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Meubilex e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Meubilex. Veel shopplezier!

Meubilex

Ben je op zoek naar een compleet nieuw interieur? Bekijk dan eens ons enorme aanbod aan zitmeubelen. Variërend van bankstellen, loungebanken en hoekbanken tot aan loveseats en fauteuils.

Bij ons stel je jouw eigen droombank samen door verschillende elementen aan elkaar te koppelen en zelf de stof en kleur te kiezen. De mogelijkheden zijn enorm!

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor een gezellige eethoek. Wanneer je jouw eetkamer helemaal opnieuw wil stylen, ben je bij ons aan het juiste adres.

Naast alle grootmeubelen vind je bij ons ook de leukste woonaccessoires om jouw woning helemaal af te maken. Denk hierbij aan sfeervolle verlichting, warme sierkussens, hippe bijzettafels en andere trendy woonaccessoires.

De mooiste merken zijn bij ons onder één dak te vinden. Room108, Coming Lifestyle, By-Boo, Zuiver, BePureHome, WOOOD en diverse andere toonaangevende meubelmerken zijn goed vertegenwoordigd in ons assortiment. Laat je verrassen!

Wij zijn iedere dag opnieuw op zoek naar de mooiste meubelen en gezelligste woonaccessoires van uitstekende kwaliteit die geschikt zijn voor ieder budget.