Werk aan de Muur

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Werk aan de Muur, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Werk aan de Muur e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Werk aan de Muur e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Werk aan de Muur. Veel shopplezier!

Werk aan de Muur

Een lege muur is een gemiste kans!

Je wilt graag iets moois aan de muur. Bij een galerie vind je niets in jouw maat, of het is wellicht net boven budget. Daar hebben wij de oplossing voor! Bij Werk aan de Muur maken we op maat gemaakte kunstwerken die passen bij jouw interieur. De uitgebreide collectie van Werk aan de Muur wordt aangeboden door meer dan duizend creatieve talenten. Ieder werk is verkrijgbaar in alle materialen en afmetingen, zodat het perfect past aan jouw leeg muur.

Shop bij Werk aan de Muur en ontdek de vele voordelen:
• Ruime collectie aangeboden door duizenden kunstenaars uit Nederland en daarbuiten.
• Hoge kwaliteit materialen.
• Gratis verzending.
• Handige Werk aan de Muur app waarbij je virtueel een kunstwerk aan je eigen muur kunt ophangen om te testen of het staat in je interieur.
• Gratis advies over de juiste maat en het materiaal.
• Veel inspiratie, binnenkijkers en woontrends.
Ontdek unieke kunstwerken in de uitvoering die past bij jouw budget en interieur! Ontdek nu de uitgebreide collectie van Werk aan de Muur. Wat ga jij ophangen?
Meer producten van Werk aan de Muur