Safaary

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Direct betalen bij Safaary met de deze cadeaukaart is niet mogelijk, maar je kunt je kaart wel omwisselen voor een Safaary e-card.

Oosterse & Marokkaanse lampen & woonaccessoires

Safaary is dé ultieme beleving voor iedereen die op zoek is naar een sfeervol interieur, een prachtige Oosterse hanglamp of een mooi Arabisch schilderij! Voor de woonkamer, slaapkamer, garderobe of de keuken. Al met al, wat je ook zoekt, zoek niet verder!

Steeds meer mensen hechten waarde aan de sfeer in huis. De sfeerbeleving moet aangenaam zijn en een huiselijk gevoel geven. Sfeer zorgt voor ontspanning. Er is niks heerlijkers dan thuis komen in een sfeervolle huiskamer.

Bij Safaary vind je 100% handgemaakte artikelen. Een uitgebreid assortiment Oosterse lampen & Marokkaanse hanglampen en klein Oosterse meubelen. Ook hebben wij kleurrijke Marokkaanse poefen, Oosterse manden gemaakt door fairtrade corporaties en unieke Arabische schilderijen. Ben je helemaal weg van prachtige Marokkaanse servies in verschillende kleuren en patronen? Dan heeft Safaary voor jou een uitgebreid assortiment en verreweg de uniekste handmade woonaccessoires en nog veel meer woonartikelen.
Wil jij ook 100% handgemaakte woonartikelen voor jouw interieur? Neem dan een kijkje in ons wereldassortiment!

Snel & makkelijk online bestellen, vandaag besteld, morgen al in huis. Altijd bereikbaar via email, telefoon of live chat.