Pure Coverz

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Pure Coverz, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Pure Coverz e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Pure Coverz e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Pure Coverz. Veel shopplezier!
Pure Coverz is gespecialiseerd in biologisch katoen & linnen. In de webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment met eco/organic beddengoed, woontextiel & stoffen. Alles van biologisch katoen en linnen (GOTS-gecertificeerd), en waar mogelijk ook Fairtrade.

Pure Coverz heeft heerlijk zachte dekbedovertrekken, lakens en hoeslakens, fijne zachte handdoeken, super drogende theedoeken, mooi tafellinnen en prachtige kussenhoezen. Je vindt het allemaal in de webshop. Daarnaast een zeer uitgebreide collectie biologisch katoenen en linnen stoffen, zoals bijvoorbeeld jersey, sweaterstof, poplin en canvas, maar ook naaigaren en fournituren.

Biologische katoen: een logische keuze
Het verbouwen en bewerken van reguliere katoen gaat met vele misstanden gepaard. Het gaat ten koste van ons milieu, maar ook van de arbeiders die werkzaam zijn in deze sector. Bij de productie van biologische katoen zijn de zaken beter geregeld. Men maakt gebruik van wisselteelt, veilige alternatieven voor verven en bewerken, afvalwater wordt gerecycled en katoenboeren en fabrieksmedewerkers werken onder betere arbeidsomstandigheden.
Slapen onder biologische katoen, dat klinkt toch als een droom? Geproduceerd zonder pesticiden, giftige verfstoffen en andere milieuvervuilende middelen. Veilig voor je eigen lichaam, maar ook voor de katoenboeren en arbeiders die werkten aan jouw beddengoed. Dat is slapen met een gerust hart!