MisterDesign

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij MisterDesign, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een MisterDesign e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de MisterDesign e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij MisterDesign. Veel shopplezier!
Bij MisterDesign vind je het summum van design in zowel de webshop als in de winkel. In de nieuwe winkel in ‘s-Hertogenbosch, een ruimte van maar liefst 2000m2, bekijk je de collecties van iconen als Knoll, Cassina, Vitra en Fritz Hansen tot jong Scandinavische merken als Muuto, HAY en Menu. In de voormalige Ford garage kun je terecht voor een beleving van meer dan 100 topmerken uit binnen- en buitenland met collecties bestaande uit design meubels, design verlichting en woonaccessoires.

Laat je inspireren en adviseren door onze interieurstylisten, die je alles kunnen vertellen over de mogelijkheden van onze design meubels, een passend advies geven en indien gewenst een interieurplan aanleveren aan de hand van je persoonlijke wensen.

Al onze meubels worden gratis bezorgd en indien mogelijk gemonteerd. Afhankelijk van de grootte heb je een voorradig artikel dezelfde avond, de volgende dag óf uiterlijk binnen een week in huis.
 MisterDesign, authentic living.