Madame La Poule

Op zoek naar een mooi, origineel cadeau voor jezelf of ander? Bij Madame La Poule vind je een kleurrijke collectie woonaccessoires, servies, papierwaren, tassen en meer lifestyleartikelen voor jou en je kids!

Wij hebben een uitgebreid assortiment van het Deense merk Rice, duurzame tassen en serviezen van ENGEL, de mooiste papierwaren van Rifle Paper Co en de feestelijke artikelen van Meri Meri. Daarnaast bieden wij ook ruimte aan brands van kleine zelfstandigen zoals Liefs Karlijn, Elle Aime en LittleLeftylou.

Is je bestelling een cadeautje? Kies dan voor de gratis inpakservice en je ontvangt al je cadeaus kant en klaar in huis. Alle bestellingen worden met zorg en liefde ingepakt en voorzien van een persoonlijke touch.
Een mooi, origineel cadeau shop je online bij Madame La Poule. Je shopt hier kleurrijke collectie woonaccessoires, servies, papierwaren, tassen en meer van Rice Dk, ENGEL, RIfle Paper Co, Meri Meri, Kitsch Kitchen en nog veel meer. Je kunt kiezen voor onze gratis inpakservice en je bestelling wordt met een persoonlijke touch snel bij je bezorgd met PostNL.