Haakpret

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Direct betalen bij Haakpret met de deze cadeaukaart is niet mogelijk, maar je kunt je kaart wel omwisselen voor een Haakpret e-card.
Voor al je wol, garens en fournituren ga je naar Haakpret, de nr. 1 webwinkel voor alles op het gebied van haken en handwerken! Met meer dan 22 uitgegeven haakboeken in maar liefst 5 talen is Haakpret dé absolute marktleider voor al je haakpatronen en benodigdheden.

Gestart als hobby, nu uitgegroeid tot Haakpret, is Anja Toonen in 2012 begonnen met het ontwerpen, schrijven en uitgeven van haakboeken. Wat begon met het eerste boekje ‘’Letters Haken’’ is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekende uitgeverij van unieke haakboeken en patronen. Daarnaast levert Haakpret een uniek totaalconcept. Alle patronen en de juiste benodigdheden zijn direct bij Haakpret online te bestellen. Haak je niet? Geen probleem! Bij Haakpret shop je ook gewoon voor al je wol en garens. Gratis unieke patronen bij een bestelling en vanaf €50,- gratis verzending binnen NL-BE-DE. Tot snel!
Haakpret - Make it your own!