A’lure woonaccessoires

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Direct betalen bij A’lure woonaccessoires met de deze cadeaukaart is niet mogelijk, maar je kunt je kaart wel omwisselen voor een A’lure woonaccessoires e-card.

A'lure woonaccessoires

A’lure Woonaccessoires maakt alle woonaccessoires zelf, met de grootste zorg en liefde.
Nieuw in onze webshop! Diffusers en etherische oliën - aromatherapie thuis. Geniet elke dag! 
Breng warmte en sfeer in je huis met onze luxe geurkaarsen, geurstokjes , handzeep en heerlijke roomsprays die je ook als linnenspray kan gebruiken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende heerlijke geuren.
De producten die worden gebruikt zijn biologisch en duurzaam. Onze poefs en kussens zijn gemaakt van katoenkoord en hebben het certificaat STANDARD 100 by OEKOTOX. Het certificaat garandeert de afwezigheid van giftige stoffen. Hierdoor is het veilig voor kinderen. De kaarsen worden met de hand gemaakt van plantaardige was.
In de webshop is een overzicht van het assortiment te bekijken. Afwijkende maten of producten behoren zeker tot de opties. Stuur ons een mailtje met je verzoek en we kijken wat we voor je kunnen doen. Er zijn altijd meer mogelijkheden dan dat online staat.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling!
Bij A’lure vind je unieke woonaccessoires, alles met de hand gemaakt. De materialen die we gebruiken zijn biologisch en hebben het certificaat STANDARD 100 by OEKOTOX. Het certificaat garandeert de afwezigheid van giftige stoffen. Hierdoor is het veilig voor kinderen.
Ook kun je bij ons terecht voor workshops en DIY.